Privacybeleid

Iedereen die een website bezoekt laat automatisch een IP-adres (versleuteld) achter. Alle gegevens die je bij ons achterlaat zijn versleuteld, getuige het slotje boven in de adresbalk. Technische gezien laat je dit natuurlijk niet bij ons achter, maar bij een server van onze webhost Antagonist. Zij dragen (tegen betaling) zorg voor onze beveiligde gegevensverwerking.

Door op akkoord te klikken stemt u in met het gebruik van cookies en geeft u aan de minimumleeftijd van 18 jaar te hebben bereikt. Cookies zorgen er o.a. voor dat de pop-up niet iedere nieuwe pagina die u opvraagt op onze website opnieuw tevoorschijn komt.

In het verlengde van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), hieronder een concrete opsomming van uw gegevens die bij ons worden opgeslagen (en bij welke handeling):

  • E-mailverkeer (indien u zélf contact opneemt) 
  • Accountgegevens (indien u zélf een account aanmaakt)
  • Je factuur- en verzendgegevens (indien u zélf een bestelling plaatst)
  • E-mailadres (indien u zélf een inschrijvingsverzoek voor Nieuwsbrieven doet; uitschrijven kan ieder mailmoment weer)
  • Geanonimiseerd surfgedrag middels Google Analytics t.b.v. de verbetering van de webervaring (zie beneden)

Wij zullen de gegevens nooit en te nimmer verstrekken aan derden. Het is wél zo dat er anoniem gegevens van bezoekers worden verzameld door Google Analytics. Het uitgangspunt is dat deze anonieme bezoekgegevens gebruikt worden om uw online ervaring te optimaliseren. Te denken valt aan het voorkomen van foutmeldingen of aanpassingen aan de website voor bepaalde devices (mobiel, tablet, desktop).

Ziet u geen slotje of heeft u verder nog vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!

Voorraadherinnering Wij zullen je via e-mail informeren zodra de voorraad wordt bijgewerkt. Controleer je ingevulde e-mailadres dus goed! NB: dit betreft een eenmalige mailing.