+31 45 5670 645 info@sigarenroker.nl

Tweede winkel in Maastricht

 

Beste sigarenroker,

Langs deze weg geef ik u graag een toelichting inzake een langverwacht project dat medio 2021 werkelijkheid is geworden. Met het oog op het online verkoopverbod voor rookwaren per 2023 worden fysieke locaties voor sigarenverkoop essentieel. Een sigarenwinkel in de hoofdstad van Limburg is daarom een hele logische keuze:

Van Dalen Cigar Boutique Maastricht

Dit waanzinnige pand is gelegen aan de Stationsstraat 52A in het chiquere stadsdeel Maastricht-Wyck, op loopafstand van het station. Parkeergelegenheid is er rondom ook volop met een maximum termijn van 2 uur.

Het pand is circa 50m2, onderverdeeld in drie ruimten, waarvan de achterste twee de walk-in humidor beslaan met daarin de longfiller sigaren uit het Caribisch gebied. 

In de eerste ruimte worden de shortfillers en accessoires aangeboden, alsmede het traditionele assortiment aan tabak en sigaretten.

Van Dalen Cigars

De reden om voor het Van Dalen Cigars concept te kiezen is simpel omdat deze naadloos aansluit bij onze visie. De moderne en strakke uitstraling van de winkels alsmede de keuzes in assortiment zijn daarbij leidend.

Locatie Maastricht voldoet net als iedere winkel in de franchise aan de eisen van een Habanos Specialist en maakt derhalve aanspraak op de verkoop van vrijwel alle vitola’s en uitgaven uit Cuba behoudens de La Casa Del Habano edities. Uiteraard mag een degelijk Box-Only assortiment van de Nicaraguaanse en Dominicaanse sigaren ook niet ontbreken; iets dat mij persoonlijk hoog in het vaandel staat.

Samenwerking met Eygelshoven

Van Dalen Cigar Boutique Maastricht is een joint venture tussen ons en de Van Dalen Cigars Franchise. De fysieke winkel van Sigarenroker.nl / Cubanenroker.nl blijft dan ook gewoon geopend. Sterker nog, er is een fulltimer aangenomen die samen met mij beide winkels gaat bestieren…

Ron Merken

Ik heb Ron jaren geleden leren kennen als sigarenklant in Eygelshoven maar bovenal als connaisseur pur sang. Destijds vergaarde hij zijn knowhow voornamelijk als sigaren(-gerelateerde) reviewer en blogger voor verschillende media.

Vanuit de gedeelde passie voor sigaren is een vriendschap ontstaan met voldoende vertrouwen om samen deze mooie uitdaging aan te gaan.

Vanzelfsprekend hopen Ron en ik u graag te verwelkomen in Maastricht:

Openingstijden:

dinsdag 10.00 – 18.00 uur

woensdag 10.00 – 18.00 uur

donderdag 10.00 – 21.00 uur

vrijdag 10.00 – 18.00 uur

zaterdag 10.00 – 18.00 uur

zondag 12.00 – 18.00 uur

Verbod online verkoop rookwaar:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Met vriendelijke groet,

Tom Winkelman

Voorraadherinnering Wij zullen je via e-mail informeren zodra de voorraad wordt bijgewerkt. Controleer je ingevulde e-mailadres dus goed! NB: dit betreft een eenmalige mailing.