FAQ

Over ons

WAT IS SIGARENROKER.NL?

Sigarenroker.nl is een webshop voor longfiller sigaren, box-only kisten, bundelsigaren en shortfiller sigaren. De webshop is opgericht in april 2015 door Tom Winkelman, mede-eigenaar van Sigarenmagazijn Eygelshoven V.O.F.

HEBBEN JULLIE OOK EEN FYSIEKE WINKEL?

Jazeker, twee zelfs! Sigarenmagazijn Eygelshoven is onze fysieke winkel, gelegen aan de Veldhofstraat 71 te Eygelshoven, een dorp in het Zuid-Oosten van Limburg. Wij zijn aangesloten bij de samenwerkingsorganisatie voor zelfstandige tabaksondernemers genaamd Limtaco Nederland. Sinds medio 2021 hebben wij ook een winkel in Maastricht: Van Dalen Cigar Boutique

Bestellen

SIGAREN VERZENDEN, HOE WERKT DAT?

De verzending vindt plaats vanuit onze winkel in Eygelshoven en is mogelijk bij bestellingen vanaf € 49,95. Wij maken te allen tijde gebruik van PostNL pakketverzending. Hierop is Track & Trace van toepassing. INEKX verzorgt onze verzendlabels; vandaar een afwijkend afzendadres. Al uw longfiller bestellingen worden geconditioneerd verpakt.

WANNEER KAN IK MIJN BESTELLING THUIS VERWACHTEN?

Standaard hanteert PostNL op maandag t/m vrijdag bij aanlevering vóór 16:00 uur een verwachte levertijd van slechts één dag. Het kan door drukte voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is, maar in de regel houden wij 1 tot 2 werkdagen levertijd aan.

VERZENDEN JULLIE OOK NAAR HET BUITENLAND?

Neen. Sigaren zijn accijnsproducten en voortvloeiend uit de EU regelgeving is dit niet toegestaan. Afhalen is daarentegen wél toegestaan met een maximum van 400 sigaren binnen de EU.

Overige

ER IS IETS MIS MET MIJN BESTELLING, WAT NU?

Maak in geval van breuk of andere beschadigingen direct foto’s van het pakket dat u in ontvangst genomen heeft. Neem in ieder geval binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op voor de verdere afhandeling. Leken de sigaren in orde bij ontvangst maar zijn er bij ingebruikname problemen opgetreden? Neem dan contact met ons op.

De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

IK HEB EEN VRAAG DIE HIER NIET TUSSEN STAAT...

Neem dan even contact met ons op via deze pagina.

Voorraadherinnering Wij zullen je via e-mail informeren zodra de voorraad wordt bijgewerkt. Controleer je ingevulde e-mailadres dus goed! NB: dit betreft een eenmalige mailing.
1
Hulp nodig? Chat met Tom!