Klantenservice

Over ons

WAT IS SIGARENROKER.NL?

Sigarenroker.nl is een webshop voor longfiller sigaren, box-only kisten, bundelsigaren en shortfiller sigaren. De webshop is opgericht in april 2015 door Tom Winkelman.

HEBBEN JULLIE OOK EEN FYSIEKE WINKEL?

Jazeker, twee zelfs! Sigarenmagazijn Eygelshoven te Eygelshoven, een dorp in het Zuid-Oosten van Limburg. Sinds medio 2021 hebben wij ook een winkel in het centrum van Maastricht: Van Dalen Cigar Boutique

Bestellen

SIGAREN VERZENDEN, HOE WERKT DAT?

De verzending vindt plaats vanuit onze winkels te Maastricht en Eygelshoven. Al uw longfiller bestellingen worden bevochtigd verpakt en verzonden middels pakketverzending van PostNL. Hierop is Track & Trace van toepassing. NB: Een tussenpartij genaamd INEKX draagt vaak zorg voor het verzendproces; vandaar een afwijkend afzendadres.

WANNEER KAN IK MIJN BESTELLING THUIS VERWACHTEN?

In de regel houden wij 1 tot 2 werkdagen levertijd aan. U ontvangt een T&T code van ons zodra wij uw zending hebben overgedragen aan PostNL.

VERZENDEN JULLIE OOK NAAR HET BUITENLAND?

Neen. Sigaren zijn accijnsproducten en voortvloeiend uit de EU regelgeving is dit niet toegestaan. Afhalen is daarentegen wél toegestaan met een maximum van 400 sigaren binnen de EU.

Overige

ER IS IETS MIS MET MIJN BESTELLING, WAT NU?

Maak in geval van breuk of andere beschadigingen direct foto’s van het pakket dat u in ontvangst genomen heeft. Neem in ieder geval binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op voor de verdere afhandeling. Leken de sigaren in orde bij ontvangst maar zijn er bij ingebruikname problemen opgetreden? Neem dan contact met ons op.

De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

IK HEB EEN VRAAG DIE HIER NIET TUSSEN STAAT...

Neem dan even contact met ons op via Whatsapp of onderstaand contactformulier.





De Google Privacy Policy & Terms of Service zijn van toepassing vanwege reCAPTCHA beveiliging

Voorraadherinnering Wij zullen je via e-mail informeren zodra de voorraad wordt bijgewerkt. Controleer je ingevulde e-mailadres dus goed! NB: dit betreft een eenmalige mailing.